Jag var trött ..

Kollega - Fan vad de skottar uppe på taket nu
Melissa - Ja, jävla snö!
Kollega - Tänk om taket rasar?!
Melissa - Dör jag nu, så blir jag fan förbannad!!!!
Kollega - ?

Stereo Love

Jag har fått en väldigt trevlig nyhet idag,
vilket fyllde hela min kropp med lycka.
Imorgon har jag jättemycket att göra,
så nu måste jag tyvärr säga godnatt.
Rolig dag på jobbet, fick visa min vighet.
Jag blev även bjuden på en mumsig semla!
P.S. Du är den finaste jag vet. D.S.


Nattuggla

Jag har verkligen vänt på dygnet nu. Jag har roat mig med att läsa om Polymerer inatt (lika tråkigt som det låter). "Råkade" somna efter jobbet innan och på den vägen är det. Nu ligger jag i min säng och irriterar mig på killen som pratar på tv6. Helt onödigt, kan man tycka, men jag hade velat skjuta honom.

Skummade igenom ett par bloggar nyligen. Kom in på Jackie Ferms blogg, från PH. Där berättar hon att Pontus, som var väldigt underlig under hela programmet bara spelade. På efterfesten hade han supit till det rejält och berättat om sitt lilla spel. Detta gjorde mig lycklig. Han är för vacker för att vara skum.



Älskar att hans öron är väldigt fula.
Det är inte fint att se "perfekt" ut i den benämningen.

Friday

If I asked him once what would he say?
Is he willing,
can he play?


 


 

 

www.nelly.se


Ovan såg ni mina senaste impulsköp. Okej, skorna älskar jag. Hade även tur att jag fick de sista i strl 36. Klänningen beställde jag däremot enbart för att den var billig. Men man kan ju alltid hoppas att den sitter snyggt!

Nu har det blivit för mycket shopping denna månaden. Men det är så himla smidigt att ligga i sängen/soffan, titta på kläder och sedan bara klicka hem dem.

Nu blir det vin för hela slanten.
Skål på er sötisar och trevlig helg!

Beautiful

Sista arbetsdagen imorgon, därefter heeelg! Underbart.
Ska sikta på att inte vara bakis på söndag men det ser
inte ljust ut just nu. Men, ska passa på att leva livet.
Ska ju ha barn om fyra år, haha.

Nu ska jag fortsätta att snacka i telefon och mysa med
en kopp te. I livet kommer det alltid finnas motgångar,
då gäller det bara att se allting från den ljusa sidan.
Man tror att det är svårt, fast oftast är det tvärtom.




Allting handlar om inställningen och att älska sig själv.

IMORGON ÄR DET FÖRRESTEN VAMPIRE DIARIES
Det är inte okej att längta efter en serie så här mkt...


:-)

I dag var jag svintrött på jobbet, kunde knappt öppna ögonen och var allmänt sur. Efter trettio minuter ändrades det när jag fick höra att jag luktade som en gudinna, haha! Gulligt. Har iaf haft en bra kväll.

I morgon måste jag upp klockan tio (!) för att hinna fixa med allting. Jag kan vara lite dålig på att ta tag i saker ibland, men inte den här gången.

Nu ska jag fortsätta att gråta av skratt, Sasa och jag snackar om gamla minnen från vår skoltid. Vi hann faktiskt med ganska mycket på nio år. "Alltså sluta ringa mig, och jag har inte låst dörren!" hahaha. Älskar verkligen internskämt!

Tack för att du finns, A.

15 feb

Sour Cream & Union chips, marabou choklad och fanta!
Älskar mitt val av frukost i dag, (det är ju ändå måndag.) Jag börjar att jobba klockan två, så ska fördmodligen somna om snart. Kom hem från Gnosjö för ungefär tio minuter sedan och tänkte "När jag ändå är uppe tidigt, så kan jag ju träna!". Och vi alla vet nu hur det gick.. Men äsh, börjar motionera när jag blir mullig. Vilket antagligen är snart, haha.


Jag är inte frisk än, hade verkligen problem att somna i natt. Så jag vilade förmodligen inte tillräckligt nu i helgen.. Kommer troligtvis knappt att klara av jobbet, men ger icke upp!



Vampire Diaries

Underbar serie, jag är kär ;)


Hahaha


Ambitions are already starting to fade

 

Ligger just nu i min säng och lyssnar på låtar som Marcus har lagt in på min spotify. "Lite bra musik med mellut" heter kategorin. Vissa låtar är bra men andra.. Skulle egentligen ha jobbat idag från sex till två, men vaknade med feber och halsont. Det kom verkligen snabbt. För mycket arbete och för lite sömn, under en lång tid, sätter till slut sina spår. Nu ska jag vila hela kvällen!

 

 

Donkeyboy - Ambition (Mycket bra låt)


Nu saktar vi ner lite ..

Jag trodde att det var underförstått att jag skojar, när jag skriver på ett "fjantigt" sätt. Är en väldigt ironisk person och detta är min blogg (lägger upp min text hur jag vill), varför läsa om man stör sig? Människor är så jävla tröga och fega (kommenterar anonymt).



Tänkte att jag skulle förklara lite mer, då vissa inte tycks förstå begreppet "ironi".

Jag citerar från wikipedia.

"Ironi (grekiska είρωνεία eironeía, bokstavligen "omkasta", "förställa") är en stilfigur som innebär att det finns en skillnad mellan vad som sägs och vad som egentligen menas. Publiken, åtminstone en del av den, förutsätts även vara införstådd med detta. Ironi kan vara humoristisk, men behöver inte vara det."

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ironi


Sådär, hoppas att alla "smarta" har lärt sig något nu!



Jag tycker alltså att det är roligt att skriva som en "fjortis", som någon så fint valt att kalla mig, och skoja. Sedan skiter jag fullständigt i om andra tycker att det är tråkigt. Passar det inte, läs något annat. Inte svårare än så? Eller fortsätt gärna för min del kommentera, då får jag mig iaf ett gott skratt.

Godnatt!

LOVE








Awesome!

Marcus, jag älskar dig så mycket. Världens bästa kille.

Med det sagt, jag har haft en "awesome" helg. Orkar faktiskt inte gå in på det mycket mer. Vi har supit, ätit, rökt, dansat, skrattat och haft det allmänt "awesome". Okej, ska sluta med det nu.


Dagens lärdomar:

- Människor är falska
- Min rumpa heter Ragnar
- Jag måste sluta jobba över
- Snabba Cash är awesome

That's about it!

Linkan!

Äntligen har helgen kommit, älskar lediga fredagar!

Borde ha packat väskan nu men jag orkar inte.
Marcus var världens gulligaste idag. Han ringde mig på jobbet
och sa "ville bara säga att det ska bli roligt att du kommer upp
imorgon". Nu tänker ni att det inte var något speciellt.
Men jag känner Marcus och att visa känslor är han inte bra på.
Det är nog det enda snälla han någonsin sagt till mig haha! (helt synd)
Älskar dig forever gubben! fjortiz

Helt slut

Dagen har varit helt okej,
känner att jag saknar energi just nu!


Imorgon/idag ska jag upp tidigt (kl 9) för att hinna fixa mig. Ska äta frukost ute med en vän och det ska bli väldigt mysigt. Tråkigt bara att jag måste jobba sen vid 14 .. Men det fixar sig.

Anledningen till att jag inte har någon energi är för att jag har fått så mycket gjort idag. Har skurat golven, dammsugit, tvättat, handlat, diskat, bytt sängkläder, vikt om min garderob, tvättat toaletten och köket. Sedan bar det av till jobbet. Nu har jag varit vaken i ungefär 19 timmar. Så jag säger Godnatt



Miljövän

Idag åker min Gullunge iväg till Egypten, på semester. Hur härligt är inte det på en skala? Lite sol nu hade man inte tackat nej till. Det är även en plats jag vill besöka innan jag dör :-)

I helgen får jag äntligen träffa min älskade Marcus igen. Ska alltså åka upp till Linköping på fredag. Längtar som bara den! På söndag kommer jag troligtvis att må som en kratta, men det är det värt flera gånger om. (Ja, Sabbe. Du får ha min lägenhet)



Nu ska jag iväg till återvinningscentralen vid mig. Har lyckats samla på mig en del glasflaskor. Miljövän som jag är, så gör jag det enda rätta. Alla borde återvinna! (Okej, bryr mig inte så mycket)


Grattis mormor <3

RSS 2.0